maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pääsiäinen.


Loman aikana hihhuloin ties missä, enkä ehtinyt päivitellä, anteeksi! Pääsiäinen oli aivan kamala: en syönyt kovin huonosti, mutta argh tuli juotua torstai, perjantai ja lauantai putkeen. Sunnuntaina oli sitten kolmen päivän krapula ja tuli syötyä pizzaa.. Tämä päivä on mennyt ihan hyvin, vaikken pitänyt ruokapäiväkirjaa, niin ei tullut syötyä paljoa + kävin lenkillä + siivosin ihan himona koko päivän! Jokapaikka ihan kimaltaa, pesin jopa ikkunat ja monta koneellista pyykkiä :) Tuli siis lopulta kevätsiivouksen paikka..

Huomen aamuinen vaa'alla käynti hieman stressaa, sillä en usko että pidän luvusta, toivottavasti nyt olisi edes kaksinumeroinen.. Pitäisi lopettaa alkoholin käyttö!!!

Huomenna on lyhyt päivä koululla, sitten kaverin kanssa moneksi tunniksi keskustaan shoppailemaan ja ajattelemaan jotain aivan muuta kuin ruokaa :P Illaksi töihin. Raha-asiat hieman murehdittavat, mutta onneksi perjantaina on jo palkkapäivä! Enkä edes jaksa murehtia nyt, kun on vielä ihan ok hyvä mieli pääsiäisen jäljiltä ja kotona kaikki hyvin :I

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti