tiistai 18. toukokuuta 2010

Voi elämä... Tuleepa kirjoiteltua laiskasti.

Meni pieni hetki, kun elämä oli ihan sekaisin ja piti ajatella kaikkea uudelleen. Paino pääsi TAAS nousemaan ( :'( ), mutta nyt on tullut elämälle hieman uutta suuntaa. Siis:

1. Löysin uuden asunnon. Masentavaa muuttaa tilavasta, kodilta tuntuneesta asunnosta pieneen yksiöön ja jakaa yhteiset tavarat, mutta nyt muuton ollessa käsillä olen jo innoissani ja tuntuu toisaalta mukavalta päästä taas omilleen, aloittaa alusta.

2. Kävelin sisään kuntosalin ovista. Ostin vuoden jäsenyyden ja liityin laihdutusryhmään. Toivottavasti tuloksia tulee nopeasti, en ole vielä vaa'alla käynyt, mutta tuossa kuun alussa paino nousi 101 kg, nyt pitäisi jo hieman olla pudonnut. Liikunta innostaa ja ryhmä myös!! :)

3. Aloitin puolen vuoden sopimuksella työt ja sain koulun jotenkuten päätökseen tältä vuodelta. Koulun suhteen olisi tarkoitus alkaa hiljalleen tehdä töitä, kun saisin motivaation kohdilleen. Mutta hyvä fiilis siitäkin.

4. Aloin taas pitää yhteyttä vanhoihin kavereihin. En lähtenyt ryyppäämään ryyppykaverien kanssa, vaan olen ollut enemmän selvinpäin ja vietellyt aikaa rannalla tai terassilla vettä siemaillen.

Näinpä siis, ehkä elämä tästä vielä lähtee. Lisäksi olen shoppaillut itseni vararikkoon (taas), antanut kämpän mennä ihan sekaisin (kun ei jaksa tapella enää siivousvuoroista), ja pysynyt ystävinä ex-avokki-kihlatun kanssa. Näillä näkymin, yritän taas kirjoitella useammin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti