maanantai 24. toukokuuta 2010

97,3

Paino on lähtenyt taas laskemaan, ihanaa! Pelkäsin tämän päivän punnitusta, sillä olin keskiviikkona ja lauantaina viihteellä. Ei näköjään vaikuttanut niin paljon kuin pelkäsin, kun muun viikon liikkui ja söi terveellisesti :)

Tänään luvassa 7 tunnin työpäivä, välissä salikäynti ja kotitöitä, ja illalla vielä pari tuntia kakkostyötä. Tulee aika raskas päivä, mutta loppuviikko menee rennommin, ja nyt on niin huono sää ettei töissäolokaan haittaa..

Lauantai vituttaa. Kännipäissään tuli hieman säädettyä yhden tutun miehen kanssa, ja aamulla tajusin, että onkos ollut taas hieman liian suuret luulot itsestäni.. Ihan kuin kiinnostaisin häntä selvinpäin. Eniten ehkä nauran tilanteelle, mutta pientä krapulan ahdistus/masennusta oli päällä. Ei sillä, että minulla olisi mikään kiire löytää uutta miestä, aion selviytyä pidempään sinkkuna, mutta toisen syli ja hellyys vetävät puoleensa, kun en ole tottunut olemaan yksin vielä. En tajua, mikä hinku oli miestä yrittää iskeä, kun en ole vielä edes päässyt eroon ex-miehestä, muutto on vasta kesäkuun alussa pois yhteisestä asunnosta. Sinkkuudessa on vielä paljon opittavaa..

Tällä viikolla on taas painonpudotus ryhmän tapaaminen + personal trainerin kanssa treenaamaan! Tänään kävin jumpassa ja salilla, kylläpä tuntui hyvältä :)

p.s. -3,7 kg kahdessa viikossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti