keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

99,0



On tainnut nesteet lähteä liikkeelle, ja olo on kevyempi ja energinen :D Aamun ensimmäinen kuppi kahvia edessä, paino on pudonnut ja ulkona hyvä sää, mitä muuta tällaiseen normaaliin aamuun tarvitaankaan, että päivä lähtee hyvin käyntiin?

Nyt kun olen yrittänyt vähentää kaljan kittaamista ja baareissa notkumista, oon innostunut viineistä! Haluaisin oikein maistella niitä ja osata arvostella niiden makua, mutta eipä taida makuaisti toimia tarpeeksi hyvin tupakoitsijalla.. Tuntuu vain jotenkin hienostuneemmalta (?) juoda vaikka lasi viiniä kuin sixpäkki kaljaa illalla, kun haluaa rentoutua. Alan muuttua oudoksi :D Onneksi kaveripiirissä löytyy vähän molempaa porukkaa, niin kukaan ei katso sen kummemmin kieroon.

Syön erilaisia vitamiinilisiä, sillä minusta tuntuu että olen aina flunssassa ja vastustuskyky huonona, ja uskon sen johtuvan siitä, etten saa tarpeeksi vitamiineja siitä paskasta mitä aina sisääni tungen. "Pilleri-kuuriini" kuuluu: multivitamin -valmiste, ABCDE-vitamin -valmiste, Magnesium -valmiste, ruusunjuuri extra ja nushape laihdutuspillerit, jotka ovat varmaan täyttä humpuukia, mutta innostavat laihduttamaan :D

En oo syönyt tänään vielä mitään, ja mietin tässä juuri mitä voisin syödä. Kaapit pursuilee ruuasta, muttei oikein tee mieli mitään. Oon kuitenki ollu jo aamusta liikkeellä, ja alkaa jo heikottaa hieman. Hm.. Löytyi! Täyttävää ja hyvää: tonnikalaa+keittoa. Niiden syöminen ei pelota. Yksi kauppa tässä läheltä tekee remonttia, ja sen alennusmyynnissä löysin isot kasat "turvallista" ruokaa, erilaisia valmiskeittoja sun muita, joista on paljon apua kun tulee nälkä :P

Illalla on töitä myöhään, joten voi olla että joudun vielä syömään jotain.. Tosin se ei haittaa jos jaksan lähteä lenkille, ja ulkona on ihana sää, joten sinne siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti